Mag je stralen Natuurcoaching

Ik neem je mee

Ken je dat, dat je in de spiegel kijkt of jezelf op een foto ziet en dat je dan iets mist? Die twinkeling in je ogen of dat gelukzalige glimlachje rond je mond misschien? Dat je eigenlijk verlangt naar dat blije sprankelende gevoel van binnen, maar even niet meer weet hoe je daarbij kunt komen?

Mag je stralen Natuurcoaching

Wandelingen

Hoe ziet jouw stralende jij eruit?

De natuur zorgt voor ontspanning en daardoor kun je dichter bij jezelf komen. Bij dat wat wenst en verlangt in jou. Samen gaan we op pad, bewandelen we jouw weg. De natuur ervaren en beleven, ruiken, voelen, proeven, horen en zien, is eigenlijk jezelf ervaren en beleven. De natuur is als een spiegel en ik kan je laten zien hoe je in die spiegel kunt kijken. Hoe je anders kunt kijken. Daar heb je af een toe een ander bij nodig 😉.

Achter elke boom zit geluk. De kunst is om het te zien.

Damiaan Denys
Mag je stralen Wandelingen

Samen wandelen

Ga je de schoonheid zien van alles om je heen, is het makkelijker de schoonheid in jezelf te ontdekken. Dat is iets wat jij alleen voor jezelf kunt doen. Hopelijk ga je dan ervaren dat het leven een stuk lichter is en dat gun ik je zo.

Ik wandel een stukje met je mee op jouw pad en dan kan het zomaar gebeuren dat je jouw stralende jij weer tegenkomt. Als mens zijn we allemaal kwetsbaar en dus kan jouw verhaal of de natuur mij ook raken. Voor mij hoort dat zo bij het leven en dat zorgt ook voor herkenbaarheid.

Ga jij met mij mee?

Hoe ziet jouw stralende jij eruit?

Tarieven

Het Pieter Brueghelhuis in Veghel ligt tussen de AA-Broeken en het Geerbosch in en is een mooi beginpunt voor een wandeling van zo’n 1,5 uur uur. Ga je liever wandelen bij jou in de buurt of in één van de andere mooie natuurgebieden rondom Veghel, de Vlagheide in Eerde, de Maashorst rondom Uden en Nistelrode of het Hurkske in Erp, is dat natuurlijk mogelijk. Voor wandelingen buiten Veghel breng ik reiskosten (19 cent per kilometer) in rekening.

€ 100,-
1,5 uur wandelen

€ 275,-
3 x 1,5 uur wandelen

Mag je stralen - Tarieven

“Jeannette, je bent een vrouw waar ik me heel snel vertrouwd bij voel. Je hoort en ziet mij, dat is een fijn gevoel, en daarbij voel ik me ook vertrouwd en veilig.
Je hebt levenservaring en dat is voelbaar tijdens je coaching, dat maakt dat ik me vertrouwd voel om een vraag bij je neer te leggen. Je liefde voor de natuur is voelbaar en merkbaar in je houding als coach en als mens.”

Suze van der Knaap
Praktijk Bonte Veerkracht

“Ondertussen neem je me mee in de microwereld van allerlei prachtige kleine plantjes op de dode boom. Ik zou het allemaal gemist hebben. Het grote en het kleine. Ik ben je daar dankbaar voor. Zoals eerder gezegd ik zou er zo aan voorbij gaan.

Je hebt me niet gevraagd naar een leervraag of deze expliciet gemaakt. Je vertrouwde er kennelijk op dat het thema zich zou aandienen. Het liep ook zo vanzelfsprekend, dat was eigenlijk wel magisch en mooi. Daardoor werd het niet een gekunsteld gedoe van het afwerken van een lijstje.”

Peter van Soest
Praktijk Natuur van de Mens

Mag je stralen Natuurcoaching