Mag je stralen Natuurcoaching

Ik laat je doen

Voordat we gaan scheuren en plakken, maken we eerst een lekkere wandeling door de natuur. Benieuwd wat je daar al voor moois en leuks verzamelt. Wandelen zorgt voor ontspanning en dat is precies wat we nodig hebben om bij jouw wensen en verlangens uit te kunnen komen.

Mag je stralen Natuurcoaching

Dromen plakken

Het dromen plakken geeft je een beeld van dat wat leeft in jou. Al bladerend door tijdschriften word je oog vanzelf naar plaatjes en teksten getrokken, die iets met je doen.

Je geeft bestaansrecht en beeld aan je dromen. Wat zou je graag willen doen? Want dat wat je voelt in je hart en de beelden die je hebt in je hoofd, hoe ziet dat er eigenlijk uit? Door het uit je hoofd te halen, schep je rust en ruimte, zodat je stappen kunt gaan zetten. Stappen in de richting van wat voor jou belangrijk en waardevol is. En… het leven ook naar jou toe kan komen.

Heb niet teveel plannen met je leven. Laat het leven plannen hebben met jou.

Mag je stralen Dromen plakken

Samen dromen

Hoe leuk is het om dat samen met anderen te doen? Elkaar te inspireren, elkaars dromen en collages te delen en elkaar aan te moedigen? Ondertussen gezellig thee en koffie te leuten en een lekkere lunch te verorberen?

Voelt het fijner jouw dromen in alle rust en ruimte te plakken, ga ik samen met jou aan de slag.

Jouw droomcollage neem je mee naar huis, als herinnering aan dat wat wenst en verlangt in jou. Dat wanneer je het even niet meer weet of even bent afgedwaald, het enige wat je hoeft te doen is een blik te werpen op jouw collage en je te herinneren…..

In een moeilijke periode in mijn leven ben ik begonnen met het plakken van mijn dromen en daar ben ik me op blijven afstemmen. Het is zo bijzonder te mogen ervaren dat ze steeds meer werkelijkheid aan het worden zijn. Energie volgt intentie.

Tarieven

De workshops vinden plaats in het Pieter Brueghelhuis in Veghel en beginnen met een wandeling in de AA-broeken of het Geerbosch. Alle materialen zijn inbegrepen, net als een kopje koffie of thee met iets lekkers. De collages worden geplakt op een stuk stevig karton, dat in verschillende formaten beschikbaar is. Wil je samen met familie, vrienden of collega’s op een eigen locatie een workshop organiseren, is dat mogelijk.

€ 335,-
3 x wandelen + workshop

Ook voor bedrijven en organisaties, vraag naar de mogelijkheden.

Mag je stralen - Tarieven

“Jeannette, je bent een vrouw waar ik me heel snel vertrouwd bij voel. Je hoort en ziet mij, dat is een fijn gevoel, en daarbij voel ik me ook vertrouwd en veilig.
Je hebt levenservaring en dat is voelbaar tijdens je coaching, dat maakt dat ik me vertrouwd voel om een vraag bij je neer te leggen. Je liefde voor de natuur is voelbaar en merkbaar in je houding als coach en als mens.”

Suze van der Knaap
Praktijk Bonte Veerkracht

“Ondertussen neem je me mee in de microwereld van allerlei prachtige kleine plantjes op de dode boom. Ik zou het allemaal gemist hebben. Het grote en het kleine. Ik ben je daar dankbaar voor. Zoals eerder gezegd ik zou er zo aan voorbij gaan.

Je hebt me niet gevraagd naar een leervraag of deze expliciet gemaakt. Je vertrouwde er kennelijk op dat het thema zich zou aandienen. Het liep ook zo vanzelfsprekend, dat was eigenlijk wel magisch en mooi. Daardoor werd het niet een gekunsteld gedoe van het afwerken van een lijstje.”

Peter van Soest
Praktijk Natuur van de Mens

Mag je stralen Natuurcoaching