Mag je stralen Natuurcoaching

Wat je aandacht geeft...

Of meer van nu, waar ligt je focus ?! Of ‘alles wat je aandacht geeft, groeit’.

Wanneer ik beslissingen neem omdat ik bang ben iets kwijt te raken, bang ben het verkeerde te doen of vanwege één van mijn andere angsten, word ik nog meer geconfronteerd met dat waar ik juist zo bang voor ben. Komt het nog meer ‘in my face’. Soms was het zo moeilijk de angst los te laten, dat alleen hele pittige levenslessen dat klusje konden klaren. Gelukkig zijn veel angsten inmiddels verleden tijd, maar angst hoort nu eenmaal bij ons als mens. Dus ik ga er echt nog wel een paar tegenkomen.

Wanneer ik beslissingen neem vanuit vertrouwen, vanuit de mogelijkheden die ik zie en die er zijn, dan dan…….. Wat zou het mooi zijn als je nu kunt voelen hoe ik me voel; tintelingen en kippenvel van top tot teen en een intens geluksgevoel. Dan gebeuren er wondertjes of zelfs wonderen. Hoe alles stroomt en mee gaat bewegen. Is er zoveel meer mogelijk dan ik ooit had kunnen denken.

Kijk ik om me heen, zie en voel ik wat de angst met mensen doet, poeh! Zo herkenbaar. Dat alle maatregelen die genomen worden, zo ingegeven zijn door angst en dat het dus ook zo op ons af blijft komen…. Wat hebben we nodig om niet meer vanuit angst te bewegen, maar vanuit vertrouwen en mogelijkheden?

Mogelijkheden zijn er genoeg. Durf je vertrouwen te hebben in het leven? Ik geloof met heel m’n hart dat het leven het beste met ons voorheeft. Alle moeilijke dingen die ik ben tegengekomen en die ik heb ervaren, hebben me zoveel geleerd en gebracht. Hebben mijn leven zoveel ‘lichter’ gemaakt. Dat gun ik iedereen.

Wat wil jij aandacht geven?

Veel liefs

Mag je stralen Natuurcoaching